JULEFRID

So that was it.. tre dagar av julefrid och sen tillbaka i jobb och I'm exhausted. Längtar till studieliv så jag iaf kan får ha typ en veckas lov nu som då. Nåja, vi får tacka för att man har jobb.. Jag skulle väl klaga skiten ur mig om jag inte hade jobb, man är ju aldrig nöjd.

Men jag är verkligen helt utmattad.. Ögonen och hjärnan bara skriker efter sömn och vila och lugn och ro.. Fast jag har sovit minst 7 timmar varje natt hela denna månaden. Tror att det är lack of Martin och lack of sunshine som har gjort mig så här.. Men Martin kommer hem på onsdag och det är ca 45 dagar tills Thailand så nog har jag morötter alltid. Bara att hålla ut januari och sen tror jag allt kommer kännas mycket bättre.

Våra fina djur:
(ta inte bilden på Charlie på så stort allvar sen, haha)






God Jul!

Hoppas ni alla får en riktig god jul :)

NIGHTMARE

Usch vilken natt.. är fortfarande trött och illa till mods. Jag t.o.m grät i sömnen så syrran fick väcka mig. Hela natten var förpestad. Jag är faktiskt fortfarande orolig och ledsen. Men det var ju bara en dröm.. Bara för glimten igår. Tänk hur ens psyke och hjärna funkar. Jaa, helt sjukt egentligen.

Skall bli intressant och se hur min arbetsdag blir idag. Idag och imorgon är låååååååånga dagar, jag hoppas humöret håller. Håll tummarna för det!

Det känns just nu som jag bara sitter på och åker med i livet, det går liksom på en och samma raka, trista bana.. Jag hoppas innerligt att helgen kommer kännas längre än vad den är. Hoppas också att Martin hittar en dator så vi kan chatta, jag tänker nog ringa också.. struntar i kostnaderna - det är ju ändå jul.

Ja, detta inlägg var nog inte det positivaste - men mitt liv är inte i ett positivt skede just nu.

Vi siktar på bättre tider..

God jul på er om jag inte hinner skriva nåt nytt inlägg. Kram!


HAPPY DAY

Fick ett samtal från Thailand idag med en kille i luren som ville höra min röst. Vad något litet kan totalt göra ens hela välmående så mycket bättre - jag kände inte ens av min vrålhungriga mage för några minuter! I have said it before - I'll say it again. I'm a damn lucky girl!

ALL THE THINGS I COULD DO

Förlåt för tråkiga och få inlägg.. Det kommer tyvärr inte heller bli nå mycket bättre tror jag. Jobbar som en galning nu före jul och har ingen ork kvar till datorn faktiskt. Men I'll do my best.

Sitter och lyssnar på ABBA och försöka tänka hur jag ska få vänt på alla mina mynt denna månad. And yes you guessed it, Thailand resan är nu betald. It's alot of money. Men när jag väl ligger där på stranden kommer det nog vara värt alla timmar i kassan och all stress/trötthet. Tänk det, nästa vecka börjar julrushen. Hemskt vad tiden går.

Har ikväll varit på lillons sista julfest i brö. Det var jätte bra, haha, nog kan man ha roligt åt dom små. Dom är för underbara. P.g.a denna julfest är min säng täckt med kläder som jag inte skulle vilja städa undan alls..

Om jag blir miljonärska skall jag hyra en "plocka i klädskåpet tant". Hon skulle vara priceless.
Skall nog laga nå lotto åt mig imorgon . 7 miljoner - oh all the things I could do.

Saknar min pojkvän också - fick medd från Thailand att allt är bra och att dom var framme. Hatar att denna jul blir som förra julen - nåt kommer fattas mig. Nåja - han har det varmt och bra, that's what counts.

Hmm, försöker välja en favorit bland ABBAs låtar - mission impossible. Men jag har fått ner det till 3. Slipping through my fingers, Lay all your love on me och Chiquitita.

Tack för att du läste och ha det så bra :)

IN YOUR HEAD

Bakar en marängtårta till söta Ida. Hon har bday idag och jag ska snart börja ställ mig ditåt. Tårtan ska bli fylld med vitchoklad/nougat moussé och en touch of lime. Sen grädde och wienernougat on top. Sounds wierd but I think it'll be a 10. Det blir min första marängtårta så jag hoppas att den inte blir seg eller stenskarp.

Men nu först skall jag i bastu.
Ha det bra!

MEDIA

Snart jobb.. slutar 5 och sen får jag äntligen vara med Martin. Gud så dryft jag har haft denna vecka, det har nästan varit outhärdligt. Jobbar tyvärr i morgon hela dagen så dit far en dag. Men sen på söndag och på måndag får jag iaf vara med honom före han far, bara att ta vara på varje minut.

Nåja, bara att samla krafter och fara..

neque simulando non amas me omnino

PRETTY, PRETTY PLEASE

You are fucking perfect to me.

I SAY..

Idag skall jag få fara och shoppa lite.. ska köpa bas saker.. underkläder, leggings, nå tunika kanske.. och så en julklapp åt Alex. Kanske en Muminbok till? Tror ett nytt mascara inte skulle sitta helt fel heller.

Idag är jag också konstigt tom. Tom på tankar, ord, känslor.. Completely drained. Why? Well you tell me good Sir. I slept perfectly fine and I have eaten properly. Been out for a 30 min walk.. According to the books, I should be more than fine.

Ser fram emot söndag.. Två dagar med Martin. Längtar redan..


MOTVIND

Än en gång har livet slängt på mig nåt jag inte alls velat ha, men vem kan bestämma över livet? Man kan ju alltid be/önska om saker och ting som man vill ha, och saker man inte alls vill ska hända. Men ändå tycks livet köra sitt eget race och man får bara hänga på i vått och torrt.

Något positivt med denna dag, eller rättare sagt, imorgon är ju att skatteåterbäringen kommer :) Och jag får en hel del. Låt julklappsköpandet börja! Jag har klappar åt 3 redan, men mera ska köpas :) Jag ser fram emot en lugn ledig dag när jag får strosa omkring i Kokkola ostört och bara shoppa i min egen takt. Jag har faktiskt nästa tisdag ledig, tror jag skall pricka in det då.

Helgen ser lite ut som följande: jobb imorgon kväll, efter jobbet blir det netti med några vänner. Jobb hela lördan, sen kaffe med I&L, hoppas att inget kommer i vägen denna gång! Sen har jag väl hemmakväll men familjen. Söndag far jag till L:fors och sover där tills måndag. Måndag kväll blir det ju förstås självständighetsbalen men mor och syrrona och sen var den helgen slut :) Tror den kommer bli toppen!

Kram på er!



BÄTTRINGSVÄGEN

Hejsan!

Nu börjar jag äntligen bli friskare, det går helt bra att andas idag och jag har sovit gott inatt (bortsett från massmords drömmen min) Usch jag hatar att få dessa kara/astma förkylningarna, och jag ogillar starkt att äta astmamedicin när jag inte ens vet om jag har astma. Meen mr. Doc sa att min högra lugna piper och så länge den gör det är det nog astma som ligger bakom menar han. Oh well, jag har idag och tomorrow att bli ännu bättre så jag orkar jobba i helgen.

Humöret idag är rätt dåligt faktiskt, vilket till en stor del är mitt eget fel. Det är jag som slösar tid på att hata, men ibland kan man inget åt att man är så äcklad och fylld av hat mot nån, iaf inte jag. Inte i det psykfallet. Men tiden suddar nog ut hatet lite i taget.. Men det kommer aldrig att vara okej, aldrig.

Idag borde jag också städa mitt rum och mitt wc, eftersom jag har en dag fylld med tid och bara tid.
Tror jag ska gå efter ÖT och sen börjar jag med städandet.

Och btw, pakko-ruotsia debatten igår, ett jävla skämt!

RSS 2.0