HEMMA!

Kom hem natten till onsdagen. Det var en LÅNG resa hem. Från JFK till Heathrow (7 timmar), väntetid i H (4 timmar), Heathrow - Hesa (3 timmar), väntetid i Hesa (ca 7 timmar), sen HEL-VAA (1 timme). Det tog LÄNGE. As you all can imagine.

Nina och Cindy (som var en surprise) kom och hämtade mig (kl 01.00 ish), vi åkte till ABC på en finsk juustohampurilainen (mums). Sen när jag kom hemhem så stog pappa, mamma och J i dörren och hade USA-flaggan upphängs och ballonger med "Emilia" på :) So cute! Det blev en massa kramas förstås och jag var helt upp i varv. Haha så excited att vara hemma i mitt hus. Dock blev jag helt paff, jag känder mig som en JÄTTE :O Allt var så litet (eller NORMAL stolek skall vi väl säga) haha. Det känns fortfarande konstigt, även besticken är små.

Efter en helt del knas (och en blå tablett av mamma) så somnade jag. Sov några timmar och steg upp, för kl 11 skulle jag ÄNTLIGEN få träffa mina tjejer. Jag ställde mig och körde iväg i SEFFEN till Fäboda och där var dom. Oj gud vad underbart det var att se deras ansikten. I can't even describe. Det var helt underbart. Jag fick tårta, skumpa och ballonger! Tack tjejer, ni är fantastiska!! Jag älskar er.

Jag fick också se underbara Adrian efter detta, it was so amazing. Jag har längtat efter den killen så mycket fast vi aldrig hade träffats. Och det blev en hit! Love at first sight skulle jag nog säga ;) Gullegubben. Han log och skrattade med/åt mig. Underbara skapelse.

Efter jag var klar med Adrian-gullandet åkte jag iväg till Farmor och Ecka. Lika underbart att se dem, Fammo bara grät. Vi drack kaffe och prata stunt som vanligt, haha. Det är så roligt.

När klockan slog 18.00 for jag och mina systrar till villan där vi umgicks och badade bastu på kvällen. Och låt mig bara poängtera nur HÄRLIGT det var att bada bastu. OMG, så skönt. Skrubba bort all USA-skit från huden, haha. Kände mig äntligen helt ren. Man kan inte få den renkänslan av nåt annat än ett ordentligt bastubad. Äkta finsk bastu - Hell yeah!

I dag (eller igår om man skall vara picky) var Jonno och hälsade på mig till villan, super trevligt :) Sen hade vi.. eller mamma, kusinträff. Alla mammas syskon och deras kusiner plus mostror och morbröder m.m. samlas varje sommar. Det var mysigt. Jag fick ju också träffa mina underbara kusiner (eller en del av dem) IDA!! <3 Har saknat henne så mkt. Mina mostrar och MOMMO.

Jag är helt dödsslut nu (efter ett långt försök att packa upp) not really happening right now. Skall fara och sova och sen ta en springrunda tomorrow morning.

I helgen vill jag träffa ALLA er andra jag inte träffat, so let me know när ni skall vara ut och så så jag kan söka reda på er i Jeppis-vimlet.

Haha, I'm home!

KINGDA KA

Alright, så en helt underbar helg har jag avslutat mitt år med. Och ikväll käka jag och fam vår sista middag tillsammans och nu ligger jag i "min" säng för sista gången. Allt detta är svårt att ta in och jag känner mig helt knasig i huvet. My brain kan seriöst int minnas hur det var att bo hemma, hur kan det gå så? Har inget grepp om tid eller något, skrämmande.

Packat har jag väl fått, men mina väskor är så jäkla tunga att jag har lite angst att dom kommer vara FÖR tunga :/ Men det blir väl bara att betala då eller smöra sig ur, skall testa att fara till en kvinna som kan ha empati för hur mycket kläder jag har shoppat över ett år. Man skall väl alltid testa, right?

Var ju då alltså till Six Flags i lördas - haha, så roligt har jag nog inte haft det på länge. Tyvärr så förstörde vi lite för oss genom att köra den högsta och snabbaste banan i hela världen FÖRST, vilket innebar då att restan av riderna SÖG, haha. Nåja, förutom en som gjorde att ögonen svartna i en av looperna, trodde jag dog första gången, haha.

Hmm, i morgon gäller det nudå.
I'm coming home!

YOU WANT LOVE?

Moment of honesty
Someone's gotta take the lead tonight
Whose it gonna be?
I'm gonna sit right here
And tell you all that comes to me
If you have something to say
You should say it right now

You ready?

You give me a feeling that I never felt before
And I deserve it, I think I deserve it
It's becoming something that's impossible to ignore
And I can't take it

I was wondering maybe
Could I make you my baby
If we do the unthinkable would it make us look crazy
If you ask me I'm ready
(Echo: I'm ready, I'm ready)
If you ask me I'm ready
(Echo: I'm ready, I'm ready)

I know you once said to me
"This is exactly how it should feel when it's meant to be"
Time is only wasting so why wait for eventually?
If we gon' do something 'bout it
We should do it right now

Babe, uh

You give me a feeling that I never felt before
And I deserve it, I know I deserve it
Its becoming something that's impossible to ignore
It's what we make it

I was wondering maybe
Could I make you my baby
If we do the unthinkable would it make us look crazy
Or would it be so beautiful either way I'm sayin'
If you ask me I'm ready
(Echo: I'm ready I'm ready)
If you ask me I'm ready
(Echo: I'm ready)

Yeah, sing...

Why give up before we try
Feel the lows before the highs
Spread our wings before we fly away
I can't say I came prepared
I'm suspended in the air
Won't you come be in the sky with me

I was wondering maybe
Could I make you my baby
If we do the unthinkable would it make us look crazy
Or would it be so beautiful either way I'm sayin'
If you ask me I'm ready
(Echo: I'm ready, I'm ready)
If you ask me I'm ready
(Echo: I'm ready, I'm ready)

FINALLY

Äntligen slipper jag oroa mig inför helgen. Det tog en del smöras o.s.v men nu kan vi fara! SIX FLAGS HERE WE COME :D kommer ått åka i USA's största berg&dalbana. Inte dåligt det inte :)) Låter som en helt underbar avslutning på ett helt underbart år. Kan int vänt!!

Försöker packa lite hela tiden, med det går int så bra. Hela kroppen liksom drar sig för att packa. Plus att jag alltid börjar tjut så fort jag viker ett klädesplagg. Det är inte så lätt som jag trodde det skulle vara. Inte alls. 6 dagar kvar - helt overkligt. Vart har detta år fari? Flera dagar när jag gråtit över att det är så länge kvar, och nu gråter jag för det är över. Underbart att aldrig vara nöjd.

Men ni vet det. Det är ni som kommer göra allt bra sen när jag väl är hemma!
Kan inte fatta att jag snart får krama min Annika och plutten. Linda och Anna. Farmor och mormor. Mina älskade kusiner, mostrar - UFFI. Min BROR. Mina systrar och mina underbara föräldrar. Och alla mina vänner!! Gosh - det kommer vara ett stort pylkalas i en vecka typ :P bara som en varning.

6 days to go..
love!!

WEST POINT

Helgen har gått alltför fort. Fredaskvällen var vi vid Taylahs och simma i poolen mitt i natten (helt sjukt roligt) Lördagen var vi i city och kolla VM plus shoppade och i dag har jag varit till West Point. Intensivt..

Helgen blev nog riktigt bra endå fast det såg mörkt ut i början. Kan bara inte fatta att jag bara har en kvar.. Det får mig sick to my stomach faktiskt. Äsch. Allt är bara en stor mess.

Hmm 7 days left.

Dock dagar som i dag får man bara minnas och leva på:

FML!

Alright, thanks to WP så förstördes mig helg! Tack så mycket. Exakt vad jag behövde när jag har så jäkla många helgar kvar i detta land.. Planen var att fara till Six Flags hela lördagen och sen shoppa och relaxa i city hela söndan. Söndan går väl nog fortfarande att fixa men det var lördagen jag såg mest fram emot. Äh skit samma.

Blir väl att packa och städa hela helgen då. Fy fan vad arg jag är! Och det är alltför sent att fara ut och spring nåmer i morn, eller att göra nå brutal muskelövn. Blir väl att svält idag då ist, bara för att på nå sätt få avreager mig. Smått destruktiv? JA. Tänkt slå näven i väggen men dessa hus är int byggda med ordenliga väggar.. sku nog komma hål i väggen. Yep, that's how angry I am..

"Vi gör det nästa helg" eeh well tå har jag en ny au pair springand runt fötren jär..
Hohho, nåja fädi ventilera.

Kolla Eclipse igår, tyckt den va rolig här och där men annars var jag besviken.

UNDERBAR HELG!

Oj, var skall jag börja?

I fredas körde vi då i väg mot B-hampton (var min hostpappas familj bor) för att delta i hans halvbrors bröllop och 4th of July pool party. Det har varit en helt underbar helg med en massa skoj! Min hostpappa har då två syskon (dom var båda där med sina familjer) jag tror att när vi är samlade allesammans så har vi 7 ungar under 7 år, vilket är helt underbart, haha. Dom är så underbart söta dom ungarna.

På fredan tog vi det bara lugnt och umgicks allihopa. Sen på lördag var det bröllop hela dagen (tyvärr får jag ju då inte ladda upp bilder här eller på FB så ni får titta förbi mig när jag är hem så visar jag :)) Bröllopet var riktigt fint. The reception var jätte rolig med mycket god mat och bra musik. Vi var väl hemma 11:30 pm och var dödströtta.

Sen på söndag firade vi 4th of July vid min hostpappas barndomsväns hus. Dom har en jätte stor pool och grejs. (jag har faktiskt blivi brun, haha) Vi har haft 30 grader hela helgen och kommer ha det HELA veckan!! helt underbart. A och jag kommer hänga i lilla poolen hela veckan :) Okej tillbaka till söndan.. så efter vi hade spenderat hela dagen vid poolen, grillat och simmat, så for vi till en jätte fin, STOR park och kolla på fireworks. helt otroliga, bättre än dom vi hade i jeppis på milleniumskiftet.. och allt spraka i red, white and blue :) Gosh I love this country.

So all in all, jag har haft en helt underbar helg!!

BREATHE ON ME

Jo, nu är det bestämt. Blir lösnaglar till bröllopet ist för manikyr. Tar mindre tid och är billigare. Tror det blir jätte bra. Och vet ni va? Det var som att vinna på lotto igår. Jag fick nämnligen dubbelt mer lön än vad jag väntat mig!! Alltså jag sku ha kunnat gråt. I love money, haha. Så nu skiker ju hela kroppen då efter en shoppingrunda, MEN, huvet får vinna denna gång och inse att jag måst ha nå pengar när jag kommer hem också. Så inget mer shopping än redan planerat. (jag borde verkligen söka hjälp, haha)

Ser verkligen fram emot helgen! Tror att det kommer bli jätte bra.
Ska fara och spring i moron morn, även om benen borde få vila.. Int vet jag om det är valpsjuka eller helt enkelt dåliga skor, men springa bör man. Min kropp är så rastlös.

Haha, och JA! Började officiellt packa min första resväska i dag :') Det var så jätte skönt, vilken underbar känsla alltså. Gud, snart är jag hemma. Kan ni förstå? Jag kan iaf inte.

Skall ta en bild på min bröllops outfit ikv så får ni se :)
Puss

RSS 2.0