DESTINATION -> MIAMI

Har på nått vis int lyckats varken packa klart eller städa klart på hela dagen. Fast jag har haft HELA dagen på mig. Hmm, nåt har hänt med mig. Ni som känner mig vet att jag är den som har packat klart typ en månad på förhand. Snacka lite med killen min i dag, han som är "down under" just nu för tillfället. Haha han pussa på skärmen där jag och min host-far satt. Saknar trollet. Blir nog tufft att lämna honom hit sen, usch.

Köpt världens impuls, "jag kostar bara 10 dollar", "du har alltid velat ha mig i smyg" grej i går. En sån där riktig rock väst med framsar som hänger och nitar och grejs. Haha, den är helt underbar. Men min HF tyckte att "it makes me kinda wanna throw up in my mouth" :D Tycker bara det är skönt att vara surrounded by väldigt ärliga människor, det gör att jag känner mig stabil. Då man vet exakt var man har alla.

Nåja, Miami i morgon nu då. Ett kärt återseende, eller tre egentligen (om man räknar in J och C, vilket man förståss gör). Sen får ni hålla tummarna att vi får fint väder. I need it so bad. Börja tänka på träningen och om den gett nå resultat? Och jo, nog ser jag ändring nog. Inte så mycket som jag vill men sen när är det nångång som man vill? Är helt nöjd, för tillfället.

Okej, nu måst jag försök sova. Liksom väckning om 5 timmar. Så ha det så bra alla. Vi hörs om en vecka. Ta hand om varann. Och bara för att jag dansade till denna i går och kommer förhoppningsvis dansa till den under min vacation också;


USCH

Blev att ta farväl av en av mina bästa vänner här i dag. Underbara Erik. Det var nog en likadan känsla som jag hade när tåget rullade iväg den 29 juli förra året. Dock djupare på något vis eftersom jag inte vet om jag någonsin kommer träffa den killen igen. Jomenvisst ska vi träffas igen säger man ju, hoppas det stämmer denna gång :) Fin människa han där. "Tja, snygging. Hello darling" Haha.

Bara två dagar av jobb kvar så är jag LEDIG!! 2½ vecka, jäklar alltså! Kommer att bli så skönt. Finns nog inte ord för att beskriva hur bra det känns. MIAMI, visa NYC för Martin. Sol, hav, värme. Underbart.

Godnatt.

RSS 2.0