STYR KOSAN HEMAT

Dit for di tre veckorna i ett hujj! Har haft det jattebra men langtar hem riktigt ordentligt.
Ser fram emot en flackfri hemresa, reser ju anda i businessclass.
Man tycker att det borde ga enklare da. Rad 4A, nice!

Alex tyckte igar, "Em is gonna go on biiiiiiiiiig plane, Alex sad.."
Det rev i hjartat ratt ordentligt.

Brukar tanka hur det kommer bli nar han blir tonaring, kommer vi fortfarande ha kontakt da? Hur kommer han se ut? Hurudan person kommer han vara? Jag hoppas vi skypar da annu!
Jag har val egna barn da ocksa :)

Haha, funny story btw. Vi var i affaren har en dag. Jag bar pa Lachlan i en baby bjorn och star och pratar med Alex som sitter i karran, J var borta och hamta nat. Sa kommer en gammal tant fram till mig och bryter pa dalig engelska att "hej! har ar mitt nummer, jag kan stada och skota om barnen och rasta hunden, vad du an behover... jag kan hjalpa" haha jag borja skratta och sa "tusen tack du for erbjudandet men det ar faktiskt jag som ar nannyn!" hon blev ratt sa nolo!

Alright, ska dricka upp min kokosjuice (det nya inom halsa har)
och fara och stall mig klart.

Finland har kommer jag!

6 TO GO..

Usch vad tiden flyger fran mig. A ena sidan ar jag glad for jag kan verkligen inte vanta pa att fa bli sambo med den basta mannen i hela varlden, a andra sidan grater mitt hjarta for A har faktiskt hunnit knyta sig runt det ordentligt.

Det har regnat nonstop sen natten till sondag. Hur mycket regn kan det finnas i molnen egentligen?
Vi som skulle aka till parken mest varje dag.
Naval, bilrummet ar en helt klar favorit sa vad ska vi int klara oss.

Hitta vid Target sanadar luddiga tofflor som jag har sokt lange, dom ska komma hem med mig.

Ah, jag har int na riktigt vettigt att beratta nu.
Vi tar det sen.
Kram

OBESKRIVLIGT

Var ute och gick med hunden ikvall, lyssnade pa B's nya album och fick ett nastan obehagligt lyckorus. Sa mycket kanslor vallde fram att jag fick borja smadansa for att pa natt vis uttrycka det jag kande. Andades in luften sa djupt jag kunde och sag pa alla husen. Fantiserade att Martin stod i dorren och vinkade till mig att komma in, liksom att det var vart hus, i mitt USA. Ett stort vitt hus med bla shutters. En basketboll hoop ovanfor var garagedorr. En stor vit van i drivewayn. En pool in the backyard. En grasmatta gronare an gron och storre an stor.

Ett sovrum med en kingsize sang som man maste hoppa upp i och dar man drunknar i dunkuddar. En schaslong mellan fonstret och den oppna eldstaden. En bokhylla i morkt tra som tacker en hel vagg, med bocker fran alla varldens horn. En stor matta av akta farskinn framfor eldstaden dar man kan ligga tillsammans en kall vinterkvall. Ett badrum med varsitt handfat. 20 olika parfymer vardera. En lang small "korridor" i svart kakel som leder fram till duschen. Ett stort vitt badkar med otaligt manga levande ljus runt. Ett musiksystem med alla "softlove" sanger, bla: Beyonce-Dance for you, Michael Bolton-Sexual Healing, Boys II Men-Last Night.. just to give you an idea. En oas for tva, dar man bara kan vara, med varandra, utan tankar, utan oro. Bara lugn och karlek.

Haha, man far val dromma? Som en van har till mig sa idag "Jag har kannt det hela mitt liv, att det kommer ordna sig, och se var jag sitter idag" Den har vannen till mig har ett helt vardagsrum i guld. "Du kan fa hela varlden honey, om du bara vill" sa han sen.

Hjalp, ser ni vad detta land gor med mig?
Jag far san jakla ambition att gora nat stort av mig sjalv har, har duger det inte med medelmatta.

Jag var ute och gick med A idag och vi ser nat stort pa vagen, jag lyfter upp ungen eftersom jag tror det ar en baby orm. Det visar sig vara en daggmask. DEAR LORD finns det inget i detta land som har normalt storlek???

Anyways, detta var bara trams som jag hade behov att fa ut ikvall.
Men vanta bara, kanske om 10 ar sa blir du bjuden pa middag i min lyxvilla.
Never say never.

BABY LOVE

Sitter nu med baby L i bjorn borg selen. Jag skulle ljuga brutalt for er om jag skulle saga att jag inte blir ett dugg babysjuk. Han ar sa ljuvlig.

Idag har vi lekt i parken och atit lunch pa stan. Riktigt mysigt. A hann knappt borja leka i parken forran han hade en hel flock med tjejer runt honom :) Haha, han ar sa sot. Han var jatte tuff i rutchbanorna ocksa, en riktigt daredevil.

Igar korde jag till en av mina favorit butiker "Target". (Grat pa vagen dit, fraga inte varfor, haha) Orsaken till att den ar min favorit ar att man hittar allt fran snygga klader till bra smink till tusen olika chips och glass sorter. En helt perfekt butik for mig! Var inne i butiken i knappt 30 minuter och hade brant 60 dollars. HAr en ny kofta, tshirt, topp och underklader. Plus en massa gott och na smink m.m. Haha, detta landet ar no good for mina shoppingproblem.

I morgon ska vi hela familjen aka ivag och gora nat skoj. Vi for se vad vi hittar pa :)
Looking forward to it. OCH pa sondag blir det NYC!!!! SOHO, 5th Ave, Union Sq.
Feel my excitement!


USA

Vackarklockan ringde 04.00 pa tisdagsmorgonen den andra Augusti och jag kande i hela kroppen "Im on my way, finally!" Jag steg upp och gick till mitt rum for att packa klart. Nar jag var klar sa beundrade jag mig sjalv over hur lite jag egentligen packat! Vagen vid lentoasema visade 10 kg och det ni! Det ar inte daligt for att vara jag, det ma jag saga! Sen efter att jag hade pussat pa alla dar hemma sa satte M och jag oss i bilen och korde mot taget. Fick lite sad feelis nar vi stod dar han och jag och pussades hejda, det rev upp hur det kandes den dagen nar jag for pa riktigt, hujj. Tack och lov ar det bara for en liten stund denna gang :)

Naval, i taget kommer min forsta "bump in the road". Konstaterar att det par shorts som jag hade gomt halften av mina dollars i hade jag rivit ut kappsacken dar hemma och tankt "kanske jag inte behover ta med dom har anda". GAAH! Hur borta far man vara? Haha. MEN det var ju tur iaf att pengarna var hemma i behall och inte borttappade. Kan ju ta ut pengar har och vaxla tillbaka dom dar hemma till euros. Men det kandes ju lite onodigt!

Nar jag kommer till Dickursby sa kom lentoasema bussen precis nar jag kom vilket var helt perfekt! Sa jag hann bara tanka " Oj vad harligt nar allt bara flyter pa, tank att jag har haft san tur att bara haft resor som flytit pa bra och inte haft nagra problem" I should NOT have said that! For nar jag val kom till flygfaltet och kollar till vilket check in desk jag ska ga till sa star det "CANCELLED" pa mitt flyg! Ooooh crap!

Far lite panik och tanker "vad sjutton gor jag nu!?" Gar fram till ett info desk och fragar vad som ar pa gang och dom har ingen info att ge mig, bara att satta mig ner och vanta pa en representant fran AA. Da var klockan ca 10.00. Sen gar dagen ut pa att jag basically koar och koar.. Runt kl 17.00 slanger jag mig ner pa en sang pa Hilton hotellet brevid flygplatsen totalt slut i kropp och knopp. Fick ett flyg pa ondsag morgon istallet och en gratis natt pa Hilton. Forutom att mina sangklader var skitiga och maten sisadar sa var det val en helt ok natt.

Pa onsdag morgon lyfter flyget mot London, det flyget gick helt bra och jag hittade min gate till USA ratt snabbt. Sen da nar jag ska flyga till JFK sa hamnar jag brevid en grupp med flyktingar pa vag till the land of the free. Pa deras klader och hur som sag ut sa kunde man forsta att dom inte hade det bra dar dom kom fran. Dom kunde heller ingen Engelska och betedde sig som svin om jag far vara riktigt arlig. Gubbarna spottade loskor pa golvet nar dom kande for det. Ungarna spillde det dom inte orkade dricka pa golvet, skrap lag overallt. Och nar dom prata med varann skrek som mest, slog barnen osv osv.. Jaa, vad ska man saga? Jag var helt mallos.

Sen efter att mardromsresan var slut sa gick allt som det skulle. Fick mina vaskor snabbt och hittade R genast jag fick ut genom dorren. Harligt att ses igen! Ni kan inte forsta kanslan i magen nar vi korde hem till huset. Att se alla bilar, allt folk, bara hur luften kandes. Det kandes som hem. Nar vi kom till huset rusade mitt hjarta, kunde inte vanta pa att krama A igen. Han stod och vantade vid dorren nar vi kom. Det var sa kontigt att se honom igen, han hade blivit sa lang och fatt en helt egen personlighet. Jag kande knappt igen honom. Han sa "Em is home!" Da fylldes ogonen med tarar. Madi var ocksa jatte glad att se mig! Kvallen gick till att oppna presenter och han visade mig sin favorit film "Cars". Det ar sa otroligt att se hur han har utvecklats. En helt ny person. J var glad over att se mig och jag gullade med L mest hela kvallen. Han ar sa underbar.

Vi kommer att ha nagra riktigt fina dagar har, I know it.
Detta ar helt fantastiskt!

To be continued..

RSS 2.0