<3

Like the sound of silence calling,
I hear your voice and suddenly
I'm falling, lost in a dream.
Like the echoes of our souls are meeting,
You say those words and my heart stops beating.
I wonder what it means.
What could it be that comes over me?
At times I can't move.
At times I can hardly breath.

When you say you love me
The world goes still, so still inside and
When you say you love me
For a moment, there's no one else alive


You're the one I've always thought of.
I don't know how, but I feel sheltered in your love.
You're where I belong.
And when you're with me if I close my eyes,
There are times I swear I feel like I can fly
For a moment in time.
Somewhere between the Heavens and Earth ,
And frozen in time, oh when you say those words.

When you say you love me
The world goes still, so still inside and
When you say you love me
For a moment, there's no one else alive

And this journey that we're on.
How far we've come and I celebrate every moment.
And when you say you love me,
That's all you have to say.
I'll always feel this way.


When you say you love me..
Do you know how I love you?



Saknar dig redan..















Älskar dig <3

PACKA PAPPAS KAPPSÄCK

JAG BLIR GALEN!!
Igen ligger resväskan på sängen utan att jag rört den, igen måste jag plocka allt i en hög på golvet när jag ska sova för att rymmas i sängen! SUCK! What is wrong with me?

Bevis:


Hur ska detta gå?

SYND

Idag har jag syndat, verkligen. But it feels great!

Solen lyser fantastiskt här i F-by idag, har nog snappat åt mig en del strålar när jag var ut och tog lite frisk luft. Om man riktigt inbillade sig, så kändes det faktiskt som att strålarna värmde. Hoppas det är vår när vi sen kommer hem från resan! Det vore perfekt. Haha, dream on Em.

Lag in en annons på findit.fi igår. "Ett rökfritt par söker lägenhet till hösten.." jag vet att det är troligen a long shot eftersom nog inte hyresvärdar söker nå nya, vad heter det? Hyrare? Haha, nej det heter det nog inte men ni fattar vad jag menar. Men TÄNK OM nån sku höra av sig :) Ja och ni där ute, om ni vet om nån som ger upp sin lägenhet nu till sommaren, call me! 2rk eller 3rk i Vasa centrum området.

Jag är så fulld med längtan och excitement inför hösten! Att det nu blir Vasa var ett enkelt val.. Minus är ju att jag inte kommer få den nya miljön som jag hade velat ha. Vasa är verkligen Jeppis2, vilket är en curse och en underbar glädje på samma gång. Bara ohyran håller sig borta! Jag klarar mig bra utan kackerlackor runt fötterna. Men tänk, vi två under samma tak! Underbart. I sommar när vi får fara på möbeljakt till Haparanda, I can't wait!! Mitt hjärta skriker av lycka varje gång jag tänker på det :)

Här kommer annars lite av Thessis bilder från helgen ute med shacket:











SNABBFLYG

Sitter och gör något fullkomligt olagligt! Kollar in lite vad en sista minuten till JFK, NY skulle kosta.. Ryktas nämnligen lite att min bättre hälft kommer att fara på något eget denna sommar så varför skulle inte jag då kunna sticka iväg till the fabulous NYC? Billigaste jag hittade just nu var 460€ vilket var som hittat.. Dags att börja spara som en idiot nudå :) Så att chansen finns sen, ekonomiskt. Men vi får se, om han med stort H sen kommer på att hans inte blir av far vi nog på något eget, vi två :) Kanske London?

Drömmer också iväg till Thailand. Bara 7 dagar kvar nu, helt sjukt vad tiden går! Men typiskt som det är så har mina fina naglar som jag sparat så länge blivit förstörda idag i jobbet :/ Ena blev klyven mitt itu tackvare kassalådan, ena blev totalt böjd bakåt av jag minns int vad, och en till skivar sig. Usch vad arg jag är :/ Jag som hade köpt nytt, fint nagellack.. och nu är naglarna korta och fula :( Oh well, jag duger :)

Imorgon är jag LEDIG! Skall prova kläder och packa hela dagen :) Min syster tyckte efter att hon kollat i min kappsäck att det såg lite råddigt ut i den.. Men efter i morgon kommer allt vara in order :)

Nåja, slutpratat. Nu skall jag söka efter lite saker på findit :)
Ha det bra!


SMILE

En sak jag skulle vilja ha utrett är mitt städbeteende. Jag är väldigt pedantisk när det kommer till andras boenden, t.ex. om det är stökigt hos den jag är hos så liksom kittlar det i mina fingrar.. Jag bara vill städa. Men när det kommer till mitt egna rum och vårt hus, städning är liksom det hemskaste jag vet. Usch, jag kan hålla mitt rum snyggt max 2 dagar, then hell breaks loose. Det hjälper inte hur jag en försöker! Jag hoppas verkligen att jag ser vår lägenhet mer som Martins sen, så jag int vågar vara så stökig, haha.
Jag bara stod i min egna värld idag i jobbet.. såg framför mig alla bär jag ska plocka i sommar/höst. All saft och sylt och gott vi ska ha i vår frys! Allt bröd jag ska baka, alla kakor, pajer, tårtor.. Haha, som jag skulle ha tid och pengar? :P Vi får hoppas! Nåt jag verkligen skulle vilja lära mig är att bli bra på bröd.. Att verkligen kunna bara BRA bröd..

HEADING TOWARDS NEW BEGINNINGS

Kokkola tog hela min förmiddag/eftermiddag idag och it was a day well spent! Ina och Liili hade jag med mig och det gjorde hela resan förstås, vi hann reda ut en hel del världsproblem. Jag hittade min reseoutfit (plus två tunikor) och en fynd-outfit från H&Ms förra års sommarsortiment till Thailand. Lite underkläder och tallrikar blev det också :) Så jag är nöjd!
Till hösten händer annars en del grejer kan jag lova! Har nu bestämt att söka in både på Vård och The Nursing Program :) Tänk att få studera och prata engelska varje dag! Det vore som gjort för mig! Skall skicka in min ansökan till den Engelska linjen på måndag, sen får ni hålla tummarna :) Till hösten blir jag också sambo, vilket är något jag längtat efter i åratal.. Han och jag under samma tak, i samma säng och inget längtande eller saknande mera, sounds like heaven to me :)
Tror bestämt att denna blogg ska få välförtjänt vila och stängas ner då. Skall börja en ny blogg, med nytt fräscht utseende och den ska handla om hur det är att stiga in i studielivet och sambolivet. Vardagens ups and downs.. Ser verkligen fram emot det :) Mitt nya kapitel. Hoppas ni vill vara med då!
Nu skall jag kolla Criminal Minds och sedan soooova. En fullspäckad dag i morgon :)
Kram på er!

OLDIES

Spotify har igen gjort min kväll! Verkligen.. hittat en massa bra gamla godingar :)

Jag kom på att jag har ju totalt glömt att berätta vad Santa brought me! Av min pojkvän fick jag parfym och en
Ipod (bortskämd? kanske lite) Av familjen fick jag "vetetofflor", köksredskap, hårfön, bok, ljus, pengar,
biobiljetter och en massa annat. Jätte fina presenter!
Och efter nyår brukar man ju summera det gångna året.. Jag vet inte vad jag ska säga.. När 2010 började dansa
jag med syrran på Cabo i NY, och när 2011 börja sov jag bredvid min Martin.
Att komma hem från USA var väldigt bittersweet kan jag ju börja med att säga. Kom hem till en helt annan värld
och det har tagit en bra stund att få allt på plats. Det är svårt att förklara, att komma hem och allt är kaos
inombords, man ska liksom välja.. Här, eller tillbaka till USA *** så kvickt! Efter en massa om och men var det
tack och lov någon som tog ett hårt tag om mitt hjärta och straightened me up. Jag saknar USA hela tiden, men hit hör mitt hjärta, och "home is where the heart is". Men denna soppa har ni redan hört flera gånger.. It's getting old, I know.
Nu ser jag bara fram emot en ny början till hösten. Med en människa som ger mig mera än vad jag någonsin kunde önska mig, och som gör mig till en bättre människa varje dag. Jag ber nu att det vi limmat ihop och plåstrat om ska hålla förevigt. Jag hoppas att året 2012 börjar lika bra som detta gjorde!
Annars så skall jag börja göra om min blogg.. Skall anlita en vän - om hon är med på det. Om inte, så måste jag börja studera i konsten att göra en blogg att se ut för nåt. Innan hösten skall jag försöka ha den klar, haha, det lovar jag ;)
Nu måste jag i säng!
9 timmar jobb imorgon.
Kram!

THOUGHTS

"The path to inner peace is not simple or short. You cannot just wake up one day and decide you are going to have inner peace from that point forward. It is a process, a journey that needs to be appreciated every step of the way. You need to be willing to let go and accept your full spectrum of emotions. You need to be ready to step outside the box you have allowed yourself to be put into and start from scratch, getting to know yourself all over again and be willing to make mistakes. And most importantly, you have to realize that only you have control over your emotional responses and reactions and they can be changed for the better."

Längtar tills denna vår och sommar har fari förbi så jag äntligen får börja på mitt eget. Får börja fokusera på oss och på vem jag är.. Blir galen av detta "stampa på stället" liv jag lever just nu, det passar inte alls mig och jag mår inte bra av det. Det riktigt syns och märks på mig hur i obalans jag är just nu.. mitt hår faller av, min hy är grå och trist, jag äter skitdåligt.. The list goes on.

Jag tycker helt enkelt inte om mig själv just nu, gillar inte vad året i USA gjorde mig till.. Jag vill gå tillbaka till Emilia som tänkte med hjärtat och agerade efter det till varje pris. Till hon som lyssnade mer än pratade, hon som fick glädje utav musiken och naturen och inte av kläder och prylar.. Till hon som inte dömde så mycket och som grät en tår av lycka när hon fick sin första nattvard. Jaa, vart for hon?

En pusselbit har jag på plats, och det är Martin.
Dom andra 4999999999999 bitarna, jaa dags att börja pussla..

HAPPY NEW YEARS

Gott nytt år allihopa!

Mitt nyår var riktigt bra, Martin mådde inte helt 100 så vi var vi lava några timmar och under 12 slaget.. Sen for vi hem och sova :) Det var riktigt skönt, ingen stress, ingen krapula på nyårsdan :) Lördagen chilla vi en massa, kolla film och spela lite spel med syskonen H med respektive. Idag har vi firat lillasyrran här som fyllt 13, släktet har varit på besök..

Hade en del bra nyheter också idag med det föll lite plattfall. Dom viktigaste, as usual, calls you out on your weaknesses och slår ner hela upprymdheten ganska helt och hållet men that's alright. I slutändan handlar det ju inte om dem så. Ser fram emot hösten :)

Några nyårslöften har jag nog inte lagt, dom brukar inte hålla så :P

Snart Thailand då, ska bli skönt med lite sol!
Nu Skype med Kyra.

Kram!




RSS 2.0