TAKE MY HEAT

Så jag gissade rätt, fick feber idag och det kunde inte komma olägligare! H*lvete!! Jag som INTE hade tid att vara sjuk eller ens lite trött denna helg. Förlåt I för att ajg missar din middag :( Jag hatar detta.

Och undrar ni varför jag skriver här när jag är sjuk? Jo jag är så jääääääääääääääääääääätttteeeee gla i hon som bor next door som VRÅLAR ut sina tonårshormoner till Madonna/Avril.. Och jag har inte hjärtat att fara och skrik åt henne. Har gjort det x antal gånger idag redan.. Nåja *suck* vad har man inte en syster till? Hon får 20 minuter till..

Potter var ok.
Btw, silverpants - the ugliest I've ever seen!

Usch, ta min kropp..

POTTER

Usch, jag har frusit hela dagen :/ Jag vet inte vad som är på gång, förhoppningsvis inte en förkylning. För mycket som jag inte vill missa denna helg!

Äntligen ska vi träffas I, L och jag! Det blir middag I's födelsedag till ära, riktigt i Kokkelby också :) Ser så fram emot det! Herregud jag har inte sett dom två på jag vet int när.. Underbara tjejer.
Sen så saknar jag folket i L:fors så mycket så dit måste jag denna helg! Blir väl lillajulsfirande med dom eftersom dom kommer vara bort på Jul. Det kommer bli jätte bra. Sen så kanske shacket samlas vid lava? Jaa, ingen aning. Måste ringa runt och kolla.

Fick en nominering av Thessi, tack gumman :) Det var att man skulle berätta om dom bästa böckerna man läst och rekommendera dom, men nu är det så att jag läser inte böcker så jag har inget att komma med (haha rätt patetiskt men sant) så tyvärr. Men tack ändå! När jag blir stor skall jag ha en skön fåtölj vid fönstret i mitt master bedroom där jag skall börja spendera söndagar i böcker och sticksömmarnas värld. I hope..

I morgon blir det H.Potter med mina systrar, det kommer bli mys! Hoppas den är så bra som jag vill att den ska vara. Har inte varit på bio sen USA så det kommer att sitta fint hursomhelst!

Egentligen borde jag fara ut och spring.. Fast fara emot mamma på kockasrääto. Huhhu det är så kallt men tyvärr nu, Thailand formen får inte svikas. Detta är varför jag vill ha ett springband hemma i mitt hus sen när jag blir stor! Det skulle nog löna sig eftersom springvädret suger 70% av året här i detta land.. Understödes?

Kram!

TOTO

Alltså fantastisk musik flödade ur min dator igår, tack vare Spotify, underbart program det dära.. Man hittar ju allt! Igår var det "En Svensk Jul", "TOTO, the essential" och "Journey, greatest hits" som vrålade. Seriöst, TOTOs låtar med chicknames är ju bäst, Pamela och Rosanna. Varför gjorde dom ingen Emilia? :( I'm still waiting for my song to be written. Annars blev mr. M's överraskning klar igår! Bild kommer upp sen när han väl fått den :) I have put alot of love in it, you'll see.

Igår hade jag en super skön ledig dag. Gymmet och en stund på stan och sen bara chill här hemma, det tog hela dagen att få överraskningen klar, och it was worth it. Idag känner jag mig helt okej, jobb blir det om nån timme. Känns helt okej. Måste bara hitta nå mat att ta med mig så jag inte svältar. Oj vad tiden går, får börja skynda mig.

Sist vill jag skryta på min underbara kusin Malin, lyssna på detta, hon har gjort låten själv..
Hon är helt fantastisk! Hon kommer gå långt.


10 POÄNG

Denna helg blev helt perfekt trots att den inte alls blev som planerat. P.g.a sjukdom och annat blev det avbokat med tjejerna, vilket var jätte trist :/ Men vi testar på nytt och hoppas att vi hinner före jul träffas alla 4.

Nåja helgen såg ut som följande:

Fredagen började med shopping (kan en helg börja bättre än så??) både mor och jag var ute efter vinterjackor och kom hem med det också. Plus lite annat smått och gott. Hittade the most gorgeous shoes, och dom var sista paret  affären OCH på REA, it was fate working that day ppl, I swear.
Men jag måst knära på årets utbud av vinterjackor.. fy fan va fula dom är! Glansiga material, vågor av puffar, långa ner över knäden.. Usch usch usch. Jag sökte jätte länge för att hitta en som inte ALLA andra hade som inte var totally hideous och tack och lov så hittade jag en vid JC. Svart, längre modell, dunjacka.. Helt okej, en tidlös en. Den duger :)

Sen när vi kom hem började jag packa för Vasa och planerade om helgen. Fick höra att B&T var i Vasa i helgen och att vi troligtvis kunde umgås på lördag och det var super nyheter. Packar och panikar tills klockan blev den tiden att lillon skulle till läger, förde henne, hämtade Anna och så bar det av till Vasa. Förde Anna dit hon skulle och anlände äntligen till mr. M s .. När jag stiger in i lägenheten doftar det underbart och han har gjort tacopaj! Den var supergod och han lyckades igen imponera på mig. Resten av kvällen bestod av en massa mys! Tog också en sväng via M&H's lägenhet.

Lördan var vi en sväng till stan på dagen. Fick handlat mina efterlängtade Indiska muggar och så hittade jag långa teskedar vid Klasses. Några julklappar hittade jag inte, behöver nog mera betänketid. Sen på kvällen bar det av till B&T's.. vi hade jätte roligt :) Glögg, film, sällskapsspel.. Det kan nog inte vara tråkigt med dom två inte! Tack för det.

Idag så har vi bara chillat mr. M och jag. For hem ganska tidigt eftersom jag hade jobb från 17.00. Haha, hade nog det enklaste skiftet jag nånsin haft. Folk hade inte fattat att vi nu har öppet till 21 på söndagar så det var typ dött i affären. Enkelt förtjänade pengar :)

Så en jätte bra helg har jag haft! Nu ska jag se på det nyaste Greys och sen börja sova. Blir en hel det städning i morgon och så min surprise måste jobbas på. Kram på er!

CAN'T WAIT

Sista jobbdagen för denna vecka idag. Sen inväntas en helg fullproppad med skratt, mys och god mat :)

Fredan kommer börja med en shoppingtrip till Kokkola med mor, sen far jag till gymmet (om jag hinner), kör lilsis + kompis på läger och SEN bär det av till Vasa. Fredasmys blir tillsammans med mr. M. Underbart!

På lördan nångång söker jag mig in mot centrum för att hitta mina 3 bästa vänner och vi kommer då antar jag hamna på lite shopping före vi på kvällen far ut och äta. En drink eller två och lite dans står väl också på schemat, I seriously can't wait! Det kommer bli så roligt att bara umgås och bara vara. Kommer ta en massa foton som ni nog ska få njuta av sen i ett senare skede :)

På söndag när vi brudar har käkat frukost och dom vill börja söka sig hemåt så far jag tillbaka till mr.M's. Då blir det Söndasmys och på Måndag styr jag kosan hemåt.

Det finns nog inte mycket som kunde toppa denna helg inte!
It does sound too good to be true..

Nu skall jag städa rummet och sen pyssla lite. Dags att gräva fram min kreativa sida!
Puss på er och hoppas ni får en lika bra helg som jag kommer ha :)
Bye!



haha, vilka snyggingar



detta var några år sen.. jag minns exakt hur jag kände, så underbart kär.
mycket har hänt och jag är så mycket mera kär idag, tack.

GRR!

Hatar när folk actar up när man talar i telefon..
STOP TELEPHONEBITCHING, IT IS NOT OKAY!

CRUSH

Blir sängdags snabbt ikväll, gym och jobb tar upp hela min morgondag. Har lyssnat på oldies idag, Jennifer Paige och Eternal m.fl. Wow, vilka känslor dom kan gräva fram som man trodde att man gräft ner djuuupt. Intressant hur musik, foton och dofter kan ta fram känslor på det viset.

Nåja jag ska kära lite hjärngympa och ta fram mina korsord.
Godnatt.

CATS

Vi har nog två av dom konstigaste katter som finns tror jag. Zeke och Findus. I love em to death, men det skedde nog nåt fel under förlossningarna, haha. Wierdos.






AWARD

Fick en Beautiful Blogger Award av Cindy :) Tack!
Nu skall jag då avslöja 7 "hemlisar" om mig själv och sen nominera 7 andra. Here it is:

1. En dröm som jag alltid haft är att bli operasångerska.

2. Jag har knappt nån självdiciplin alls. Lite, men inte mycket.

3. Gillar fantasy väldigt mycket egentligen..

4. I högstadiet trodde jag att jag var lesbisk, eftersom jag inte fick något förhållande att hålla mer än max en månad, haha. I had commitment issues.

5. Skulle vilja prata engelska med mina barn och så skulle jag vilja leva i den kulturen där killen frågar pappan om lov före han bjuder dottern på dejt m.m. Alltså jag skulle vilja ha USAs kultur men leva här i trygga Finland. Men det lär inte hända. Tyvärr.

6. Självförtroende är något jag alltid haft bra av.. men en grej jag alltid velat göra är att stå i ett glasskåp i nån random stad och ha okänt folk att kommentera på mitt utseende. För jag har liksom ingen uppfattning om jag är en hottie eller en nottie.

7. När jag blir färdig akutvårdare skulle jag vilja åka med "Doctors Without Borders" och make a difference för nån någonstans. Helst också ha min andra hälft som följer med, med vi får se hur det blir.

Och jag nominerar:
Elin
Hanna
Thessi
Annika
Sabina
Beth

DRÖMMAR

Mr. M och jag var ute på en promenad igår runt i P.saari. Kollade in skolområdet lite närmre m.m. Alltså jag fick sån längtan till Hesa och Arcada och allt som har med egen lägenhet i ett mysigt område att göra. Här i P.saari är det också så jäkla mysigt, här kunde jag nog bo anyday. Men tyvärr så funkar inte det p.g.a mina studieval. Det blir nog Hesa för hela slanten. Jag längtar så!

Ser redan min lägenhet framför mig :) Speciellt köket, resten struntar jag faktiskt i. Bara köket är fint (vilket det sällan är i affordable studielägenheter) men man får ju alltid drömma! Jag ser mig själv stå och baka en mysig, kall, snöig, decemberkväll.. Hoppeligen har jag någon att baka åt då också men det får framtiden visa :) Annars postar jag bakverken! Allt är möjligt.

P.g.a att jag nyss sett mitt första Glee avsnitt (som jag btw svor att aldrig börja titta på) så fick jag tillbaka minnen från 9:an och "Grease". När jag flyttar till Hesa blir det nog att hitta en kör eller nåt jäkligt fort.. Jag mår nog som bäst att sjunga. Fast bara i en backup kör eller nåt. Bara får vara med om nåt i stil med "Oskar" eller "Grease" igen så är jag nöjd :) Vem vet, kanske Arcada har sin egna lilla "Glee club"? Haha, det hoppas jag på.

En annan dröm är att i sommar få uppleva "Rock of Ages" igen! Och att få gå längs NYC's gator..


PAIN

Sjukt spända axlar, trolig låsning mellan skulderbladen, mensvärk, huvudvärk, ögonvärk och ryggvärk.. Ingen bra blandning. Plus en förfärlig äcklan av sin egna kropp för tillfället.

När jag får lön då skall jag först fara till tanten med pinnarna och få bort låsningen och ryggvärken. Sen skall jag till kosmetologen och fixa ögonbryn. Sen skall jag köpa en funkande fotvårdskit och få tillbaka mina fina USA fötter. Sen skall jag köpa mera Neutrogena produkter. Sen skall jag köpa nya jeans. Ett simhallskort och mera gånger vid gymmet. Så skall jag börja med hade dieten LCHF eller vad den nu än hette, verkar fungera efter vad folk säger. Så ska jag köpa leggings och tunikor, nya underkläder och fara till frisören (LOCKORNA SKALL TILLBAKA!!) Sen efter det tror jag att jag kan må bättre igen!

Just nu sitter jag i Vasa och känner mig rastlös. Mr. M är i skolan typ två timmar ännu. Ska fara till S-market och köpa halspastiller m.m. Så jag nu får tiden att gå lite fortare. Kanske tar en liten promenad också. Vi ska se :)

Jo jag för ju inte glömma att säga hur jäkla skoj vi hade i lördags! Underbart sällskap, supergod mat och free bar från 17.00. Haha, en riktigt jäklaranamma kväll. En sån där en gång om året kväll :P Så nu har jag paus igen till Thaimaa tror jag bestämt. Men ja, jäkligt roligt hade vi det :D

AJ!

Jag hatar ordspråket "ska man va fin får man lida pin".. Jag har knappt kunna gå normalt på mina trampdynor idag. Jag hatar att jag älskar högklackat. Mmm, men då det är så jäkla snyggt! Festen igår var suverän, hade jätte roligt. Och kvällen slutade jätte bra men lite korvis och lite rim. Jag är tydligen usel på att rimma :/ Iofs så har min bästa vän gjort det klart för mig flera gånger under åren men, haha. Lite trodde jag att jag kunde, men nu har också min syster verifierat(kom int på det rätta ordet) det.. Jag kan inte rimma.. Tough.

Idag har varit en bra dag :) Mormors kalas och mr. M här hela kvällen. Vi kolla "the invention of lying", jag var inte så jätte impad.. Men helt okej var den väl. Skulle vilja på den nyaste Saw filmen! Har faktiskt en helt egen Saw-film dejt ;) Det är det inte många som har. Tror jag ska ring åt honom här snart, om han nu inte dissat mig och fari själv? :O Men å andra sidan, jag tror han e för fisi för att fara själv, haha.

I morgon har jag jobb sen är jag ledig hela 4 dagar, så jag kör iväg söderut(och lite västerut) ca 100 km efter jobbet. You'll never guess where I'm going! Underbart blir det iaf.

Hoppas ni har det bra. Puss och kram!

STARBUCKS

Oj, hitta just en ögonfrans! Time to make a wish....
... *blååås* Klar :)

Haha, jag brukar alltid önska t.ex när man ser en stjärna falla, om man just hittar en ögonfrans eller om man kan slå en pepparkaka så den far i exakt 3 bitar. Även fast jag nu inte tror riktigt hårt på att det funkar skulle jag inte heller kunna vara oönskad. Iofs det jag önskat har ju slagit in på ett eller annat vis. Idag, just nu, har jag inget jag saknar. Nåja, allt med USA, men som något här hemma. Allt är perfekt.

Hade tänkt mig till gymmet idag, men så försov jag mig så nu är det ingen vits längre. Eftersom jag börjar 14.00 idag och skall storstäda mitt rum och laga mat före det. Och jag behöver MINST 2 timmar på gymmet. Så kan jag träna i lugn och ro och köra lite egna övningar och strecha efteråt. Så jag valde tid ist för gym. Ett bra val känns det som, min kropp är inte stabil nog idag för nån stress.

Gud vad jag saknar NYC idag. Jag vill stiga ut ur Grand Central, känna hettan, kolla upp på dom första byggnaderna och känna lukten av rutten mat/avgas/hotdogs. Det är en alldeles speciell lukt. Jag vill stå ner i Subwayn, se på alla konstiga människor (och råttorna), höra på ounderground musiken, vänta på 6an downtown som kommer ta mig till Spring st och SOHO. Shoppa tills plånboken är tom, vandra iväg till Union Square, köpa lunch och en starbucks passion ice tea.. Sätta mig ner och bara njuta..

..nu får jag sluta, here comes the tears..

TONED

Först vill jag bara säga att detta är MIN EGNA PERSONLIGA ÅSIKT om mig själv och detta är hur JAG ser min kropp. Det kvittar då hur någon annan ser mig eller hur någon annan ser sig själv. Detta är som sagt min åsikt om min egna kropp! I just wanted to make that clear.

Jag har nog alltid varit i helt ok form så där konditionsmässigt. Men om man ser på mig/min kropp har jag nu aldrig sett tränad ut. Jag har aldrig haft problem med hur jag sett ut alls egentligen före USA, men nu efter har jag, haha. (om det då beror på idealen där eller för att jag helt enkelt lag på mig en del) Min america-ass gillar jag och den skulle gärna få vara större men det är mina america belly som jag är på oense med. Plus att när jag kom hem frossade jag ju förstås i allt som jag inte hade i USA, fazers choklad är ju den största boven.

Anyhow, inför Thailand skulle jag mer än gärna få fram en enligt min åsikt snygg och tonad mage, rygg och armar. Benen är jag helt nöjd med redan så dom får förtsätta som dom gör :) Googlade "toned" och denna bild var bland dom första:



Okej så glöm boobsen, haha. Skulle aldrig byta ut mina egna bröst, I love em. Men magen, den är verkligen något jag kunde tänka mig, kanske liiite mer kärlek på den men annars tycker jag den vore perfekt. Och nyckeln till en sån mage är att träna som jag gör nu, MEN, att äta en näst intill fettfri kost. Jag ser nog redan att jag håller på att få fram riktigt fina rutor men lite för mycket choko och chips är i vägen. Så jag har nu tänkt att när jag känner mig redo, vilket nog är riktigt snart för jag känner mig smått äcklad just nu, blir det att starta en NÄSTAN fettfri/sockerfri diet. Skall nog få i mig det fett jag behöver för att fortfarande leva hälsoenligt. Men ta det ur nötter and stuff, ist för smör och annat. Sockret ska bort helt.

Undrar bara hur jag skall hitta en bra motivation då? Eftersom jag vet att efter några veckor om jag får bort lite runt magen kommer jag bli nöjd igen och sluta före jag nått till den dära magen. Så är det alltid med mig. Så jag vet inte. Några tips på hur man håller sig peppad för ett sånt här mål??

WORK

Hej! Det var en stund sen, jag mår riktigt bra. Hoppas ni gör samma! Liten update:

Hade finbesök i torsdags av en toksnabb bus/gullunge och hans vackra mor. Helgen var bra :) Kalas, en tripp till Vasa, chill i L:fors, tjejkväll och chaffisnatt. Bara tagit det lugnt :) Skönt det. Har inte firat halloween alls, bara genom att kolla på lite bilder från förra halloween i USA, haha, vilken bra fest det var. Ikväll blir det jobb, bara till 8 så det är lugnt, ledig i morgon med jobbar sen ons-fre.

Incoming helg blir det lillajulsfest lite på förhand med mina jobbkompisar. Söndag har mormor kalas. Hinner troligen inte vara med mr. M nå, vilket kommer att vara jobbigt och tråkigt. MEN är ledig 3 dagar i streck nästa vecka så jag far väl till "storstan" då. Vi får se hur det blir. If I know me, I'll be there in a heartbeat.

Som sagt, jag mår bra och trivs så jäkla bra med mitt liv just nu. Att få ha mina bästa vänner runt mig (och gullungen A), bo hemma, få ringa mr. M när jag vill och få vara i hans liv igen (I'm a damn lucky girl, he truly is one of a kind) , få jobba och ha så bra jobbkompisar.. Jaa, kan inte klaga på nåt. It's great to feel good. Det tackar jag för.

Hoppas att få se A&A, L och tredje A denna vecka! Har dryft as usual. Girls, jag är ledig på tisdag! Jag vill krama om er. Mina bästa, bästa vänner. Jag ringer :)

Okej, mat och sen jobb.
Puss!

RSS 2.0