BARN-IQ

Okej, jag vet jag har aldrig haft ett barn. MEN jag har hjälpt till uppforsta ett mindre syskon och kusiner och andras småttingar så jag anser att jag har kunskapen att uppforsta ett barn. (plus att amn suttit tusentals gånger och hört på när ens mor och hennes bekanta diskuterar uppfostran m.m) Så jag har väldigt lite tålamod med folk som helt enkelt är dum i hovho när det kommer till barn. Som t.ex inte ens har en mössa åt barnet (alltså barnet sitter i kärran i blåst med bara öron). Som fortfarande inte ger sitt barn vanlig mat (barnet är snart ett år). Och som nu vill skära ner på maten på kvällen för att barnet får gaser av mat och låter föräldern inte sova ifred. Barnet har inga hjälpmedel som t.ex en lära gå vagn. (för sånt är ju farligt). Barnets tänder skall inte borstas (för dom faller ju endå ut snart).

Och sist men inte minst, det viktigaste. Au pairen vet INGENTING. Kan ingenting. Förstår ingenting alls när det kommer till barn. Så alla råd och hjälp vi får så skiter vi i! Och alla råd som hon har gett så nekar vi fullt och fast med sen några veckor efter kommer vi mirakulöst på dom själva.. "Varför har vi inte tänkt på det förut?"

Kommer sakna ungen, jo. Jobbet? Absolut inte! Vet inte vart det kommer braka iväg efter jag far hem. Nåja, färdigt klagat. Nu tuggar killen på sina tår. Dags att fara ut! Hejdå

BAM!

Hmm, back on track med mitt "tummy fat blast" program. Spegelbilden gör fula miner åt mig när jag kollar. Har ätit hemskt mycket spenat på sistone, kroppen har som bara slukat, men ser ni I know why. Min kropp har alltid brist på två saker, calcium och järn. Och båda finns det gott om i spenat. Nå värst gott är det väl inte men som fammo brukar säga "he e bara ti tugg, sväli och int tänk na" (fast jag kör min egna metod, dränk de i balsamic, oliveoil och peppar). I morgon tror jag det blir spenat, selleri, morot, grape combo.

I morgon får vi träd annars, så att grannen ska knip åter. Så slipper vi ha henne knällandes runt här. Hon är märklig, skapar en massa problem av ingenting men man ser aldrig henne :O

Okej, här kom huvudvärken.
God natt.

CHEATERS

önskar att jag skulle ha varit äldre den gången när jag blev cheated on. då skulle jag ha sjungit "before he cheats" och slagit sönder hans lilla fula BMW. men då var jag för ung. too young. ibland önskar man att man var lika "vis" då som nu. men "learning by making mistakes" brukar dom väl säga. tänk, isåfall vore väl alla killar utan tjejer tills dom är 21. haha. man inser ju int hur "osmidiga" dom är när man är 14,15 år själv. (och med osmidiga menar ju då d-bags).

annars så brukar jag följa med "dancing with the stars" här. och jag måst give a shout-out till Pam för att hon fortfarande har samma kropp som i Baywatch. vilka ben alltså. såna ben kunde jag ha. min host-mor sa att antingen är kvinnor blessed med fina ben eller som har dom ben rakt ut helvetet. jag har ingendera tycker jag. min host-mor har verkligen inte vackra ben alls, men då igen har hon ingen midja och perfekta höfter och ass. så jaa, det jämnar väl ut sig.

min hostfamilj har nu annars valt ny aupair och jag har requested my flight home. det börjar närma sig kära vänner. väldigt trist dock att jag missar vappen, storsand och popkalaset. men jag är väl hem tills j-dagarna. som planerat. nu skall jag gå och städa mitt rum. börjar vara dags.


SINKING

jag sjönk lågt i dag. lower than low. kolla hannah montana, the movie. gosh, grät t.o.m. skyller det dock på hormoner. oj ni skulle se hur grönt det är här nu. super fint. idag duggregnar det. tror jag skall fara ut och dofta på hur gott vår kan dofta. bye

POET

känner mig poetisk

som en fisk mot strömmen
gick klänningen sönder i sömmen
hur klarar man av en motgång som denna?
inget som kan repareras med en femma
nåja vi köper en ny
finns inget värre än att visa hy

så där ja,
där fick ni allt

BÄST

mmm, jag har nog den bästa värdfamiljen en aupair kan få. kommer att sakna dem så otroligt mycket! annars så har våren kommit hit helt på riktigt nu.. eller vi har väl nog haft vår hela månaden men :) idag har vi solat en stund så länge alex sovit (han sover fortfarande faktiskt) men jag fick komma in för min jäkla finska hud tål int så mycket.. :P lagom är bäst om man inte gillar "gris-looken".

för några nätter sen så drömde jag att jag jobbade vid glasskiosken igen. helt super skoj! fick riktigt lust att jobb där i sommar. haha, men som vi har redan sagt. utan F och M skulle det nog inte vara så skoj heller. en helt suverän glass trio.

familjen är fortfarande stuck här. dom har en biljett till torsdag nu. vi får hoppas att det går vägen. dom måste ju hem till jobb och skola. dock så stör det ju inte mig att dom är här, bara skönt :) men pappa speciellt har väldigt hemdryft.

i dag är det TJ90 my friends. inte mycket kvar alls!


WASHINGTON

Har ännu mor,far och J här. Vi har haft det jätte bra. Roadtrip NY-DC-Erie-Canada-Apalachin-NY. Såg b.la Amish ppl under denna resa. Intressant. Vi åt riktigt fancyt i DC (pappas bday). Goaste filet mignon någonsin, med highclass crabmeat. (dvs en äkta "oscars") Mums. Vi får se om dom kan ens resa hem nå på lördag efter som vi har "askmoln" över skandinavien/europa. Ikväll har vi vari och kolla "date night" haha, hillarious. Verkligt bra film. Nu somnar jag tyvärr.. I'll leave you hanging.. Sorry

FÖRLÅT!

I know. Jag har vari superlat med bloggandet. I'm sorry.

Så sist var väl att jag var på väg till MIA? Humm, antar att det var det (orkar int koll :P) Så okej, long story short; For till JFK, vänta på M. Han kom slutligen, ett kärt återseende. Vi hade 8 underbara dar i Miami. Sola, bada, shoppa, snorkla.. The usual solsemester beteendet :) Kom tillbaka till NY. Spenderade en vecka ensam i "vårt" "lilla" 3.5 miljons hus. Hade mina hostföräldrar på vift. Var in i city en hel del, festa, laga mysiga middagar hemma med vin och film.. Bara tog det lugnt och njöt. Sen tog det underbara slut och M for hem igen. Tiden efter det har vari jätte jobbig. Usch. Men nu så om ca 2 timmar landar far, mor och lillasyster och kommer att spendera 17 dar med mig här i NY :) Helt fantasktiskt. Min snygga far fyller 50 år den fjärde april, kan ni tänka er? Tiden går. Hitta ett suveränt kort åt honom idag! Vi drar iväg på roadtrip och kommer fira hans bday i DC, fin middag med Obama kanske!? :O

Det är allt för nu. Skall nog börja uppdatera oftare igen. Promise.
(och vad hände med mig och M då? hmm, vad tror ni? ;))

RSS 2.0