SKOJ!

Är ännu upp i varv från mig första dag på nya jobbet. Jäklar va intressant och roligt det var. Tempo hela tiden :) Skall upp till 7 imorgon men det kommer nog gå bra. Har ju tårta och presenter att vänta tills jag kommer hem! Yes you guessed it, the girl turns 21 tomorrow! Grattis till mig i förskott :)

Har tagit in mer info idag än vad jag gjort på LÄNGE. Skönt att riktigt sätta hjärnan i jobb. Eftersom jag inte suttit i skolbänken på ca 2 ½ år nu så har den kanske dammat åter lite, haha.

Jaa, 21 år..
Gammal? Näe gud nej, int börjar vi grubbla på rynkor ännu.
Mogen? Hmm, rätt mör faktiskt. (nu sku pappa skratta högt, haha)
Världsvan? Jamen det kan man nog säga jag är.
Självmedveten? Absolut.
Vuxen? Jo, det tycker jag nog att jag är nu. Enligt alla lagar också :)

Men vi alla vet ju att det dalar neråt härifrån så skönhetssömn är väl väsentligt.
Såå.. god natt!

HEJ MITT I NATTEN

Det är full rulle att ha semester, haha!

Har idag skickat iväg två presenter, en till USA och en till Germany. Ena fyllde, andra tyckte jag bara förtjänade en present eftersom han gjort ett sånt fantastiskt skolår.

Sen fick jag vara och hjälpa min bästa vän med att klistra upp lite glasfiber tapeter. Vitsi va duktiga vi var! Gick suveränt. Blir talko igen på lördag, när vi river tag i målar penseln :) Roligt att kunna hjälpa till.

På måndag ska jag på min första dag till mitt nya jobb. Det är liksom en "skolningsdag". Så jag sen i juni kan rycka in med fullt ös! Ser så fram emot det! Har mina kläder redan och jag har köpt ett par super bekväma och hållbara skor. Håll tummarna för mig då vettja.

Haha, Martin hade nåt konstigt för sig förra natten. Vaknade, vände sig över till mig och tog tag i mitt täcke och studerade det som om han inte visste vad det var.. Jag frågade ju förstås vad han sysslar med men fick en knappt svar. Så frågar han vad klockan är och jag säger "den är 02.00", då utbrister han "YES!" vänder sig om och somnar. Tållöra brukar jag kalla folk som beter sig så där mitt i natten, haha!

USA närmar sig hela tiden och jag kan inte vänta! Har så dryft!!!

DAG TOLV - 10 SAKER DU INTE VET OM MIG

Först ursäktar jag mig för bloggtorkan! Har inte haft tid eller lust. Men nu är jag på gång igen :) Så nu ska jag då presentera 10 saker som DU inte vet om mig. Eftersom jag inte vet exakt vem DU är så kanske du nog vet några eller så vet du inga alls. Spännande. Nu ska vi se:

1. Jag är en shoppaholic och jag blir ohälsosamt lycklig av att köpa saker (mest kläder blir det..). Men jag jobbar på det för att tiden i Vasa inte ska bli bestående av vatten och bröd. Får nog tacka min alldeles egna mr. M också, han pushar mig in the right direction.

2. En sak jag sörjer mycket är att jag inte fick en bättre sångröst. Den duger till bil- och städsjungande, men icke mer än så. Och det tycker jag suger! Men man kan inte ha allt.

3. Har jätte svårt att veta skillnaden på höger och vänster, haha.

4. Ska börja lira fotboll i sommar igen! Efter sisådär 9 års uppehåll.

5. Efter USA har min svenska faktiskt blivit rätt usel.. Ord och uttryck kan komma ut helt fel! Och att skriva och stava.. oh don't get me started on that one. Hoppas att det blir bättre nu när skolan börjar till hösten.

6. Känner inom mig att jag sakta men säkert håller på att bli en ekologisk vegetarian.

7. Om nån ger ett dåligt första intryck på mig så glömmer jag sällan det.

8. Jag är helt för eutanasi.

9. Har upplevt en panikattack. Det vill jag inte uppleva igen!

10. Har stora problem med min näsa! Gillar den inte alls. Ser ut som den stannade i babyfasen och vägrar växa till en "vuxen-näsa". Försöker oftast låtsas att den inte finns!

Det var nu det "häftigaste" jag kunde komma på.
Nu ska jag fortsätta städa :)
Kram!

RSS 2.0