JANINA!!

min älskade syster är nu på väg hit!!
kan ni förstå min glädje?
min kära syster kommer om ca 18 timmar att kramas med mig!
kommer snart att somna och då ryker ca 9 timmar..
underbart!
I CAN'T WAIT!!!! :D

jul här var riktigt bra :)
fick fina presenter (t.ex en tur-retur biljett vart jag vill i USA, gratis)
jag är verkligen lyckling lottad som har en sån fin familj här som jag har..
inte många som har den lyxen

har annars kärat ner mig i en ny hundras;

Rhodesian Ridgeback




fantastisk hund, en au pair vän har en vid hans hus..
hon heter Mojo, så fin, ståtlig och framförallt mysig.
dock är det en hund som förtjänar stor respekt.
blir upp till 69 cm i mankhöjd och 37 kg.
ingen liten gosbill det inte.

okej men nu skall jag krypa till kojs.
JANINA KOMMER HIT I MORGON
WOHOOOOO :D


SOUP

haha, eating "italian wedding style" soup..
meatballs and pasta. well tasted okay after my own spicing..
tabasco and SALT.. huuuh, jag svettas i pannan..

efter i dag jobbar jag inte på nästan två veckor!!
och i morgon blir det julfirande med shacke, kommer bli super skoj!
vi ska bara äta gott och umgås, smutta på lite vin. kommer att vara perfekt!

man får bara ta och göra det bästa av situationen
and I will

6 days to go



he tycks no va svårt nu!

börja fonder på mitt sista blogginlägg..
kan man säg att "vårt träd e sned?" eller heter e vårt träd e snett??
aj kään nåt spik sveedisch enymååre ffs

JULGRANSBOLLAR

Jaa ni,
vårt träd e lite sned.. Ser ut som lutnade tornet i Pisa. Den har allt för lite glitter men oj så många bollar! Haha, vi kallar den till "fatiårs grene". Mer glitter bör nog inhandlas, jag köper fast om dom int gör, den ser så frusen ut. Julgrans "ornamenten" här är mycket mer personliga här än hemma.. Många olika slags saker, i vår gran finns en hund, en pepparkaka, en flöjt, en känguru m.m. Och alla har en betydelse.. Typ "detta var det första ornamentet vi köpte tillsammans, detta fick vi då vi var på resa i blablabla.. Så hela granen ser lite rörig ut med allt möjligt, t.o.m Madi har tre egna ornament. Tycker på ett vis att det är rätt sött att ha personliga saker i granen. Dock tycker jag nog mer om dom traditionella röda och silver bollarna. Men vi ska se, borde köpa mig ett NY ornament. Som jag kan ha i min egna gran sen när jag har familj och allt.

Denna vecka så händer det,
i dag blir det den sista raiden till target och borders för julklapparna
i morgon blir det sista träffen med shacki före jul
sen på onsdag kommer första en del av familjen hit, vilket betyder att jag är leeeeeedig fram till 4e jan.. lite nice, resten av familjen kommer den 25.
så ede bara att mysa och äta gott så kommer syrran nästa tisdag!!!!!!
WIHOOOOOOOOO jag kommer kväv henne med kramar!!! shankkeeen <3<3

nåja, back to work!





JOURNEY

It's been so long
Since I've seen his face
You say he's doin' fine
I still recall
A sad tainstation
How it hurt so bad to see him cry
I didn't want to say good-bye

Send him my love, memories remain
Send him my love, roses never fade
Send him my love

Callin' out his name I'm dreamin'
Reflections of a face I'm seein'
It's his voice
That keeps on haunting me

Two young hearts lost in love they vow to stay,
Running wild they believe they've found a way
Filled with hope

She's the dream, she understands you
Now this time He'll hold on, she'll never leave him
They'll never let go 'cause..

Once you love somebody,
There's no turning back
It can burn forever, it can haunt you, haunt you in the night
How can lovers just turn and walk away?
Loneliness is an edge that cuts both ways
So easy to fall
So hard to get over

HOSTA

I dag är jag arg och int alls i bra skick. Är less på folket här, är genuina människor och äkta vänskap så mycket att begära? Tydligen är det allt för mycket här. Killarna är bara ut efter en sak. Tjejerna ler och kramar dig men bakom ryggen är man en bitch och försöker ta deras space. Dom säger hur snäll man är och hur glad dom är att man är deras vän. Vänskap är ingen two way street här inte. Här är det att ta, inte ge. Genast du är nere eller i knipa försvinner dom vips i väg. Natten till söndan kl 4 am står jag och L igen och tröstar vår vän som har blivit lämnad mitt i NYC, mitt i natten av sin pojkvän. Vi gråter och säger att hon aldrig får förlåta honom igen att detta är ENOUGH! Yes, det tog två timmar för honom att bli förlåten. Jävla idiot. L är bra, hon vet man var man har. Hon är en äkta vän, MEN vi kan int fara någonstans utan att hon ska up in someones face före kvällen är slut. Suck. Cindy min Cindy, hon är mitt enda stöd, mitt enda hopp, mitt ljus. Utan henne, jaa, vågar int tänk den tanken heller. Folk säger att jag är för känslig, att jag tar allt personligt. Whatever, jag vill inte slösa mitt år på folk som inte ger ett skit i om jag andas eller inte. Det är väl helt naturligt, eller?

Skall försök få nån sömn.
Ungen kryper nuförtiden så behöver all den energi jag kan få.
God natt
Saknar er

HUR ORKA?

nu funderar jag mest hur jag skall orka med denna dag? sjuka lungor och hosta är inte roligt, speciellt när man var så duktig och tränat så hårt att magmusklerna är "knivsticks" sjuka. plus för att inte göra lillungen sjuk så får jag så lov att hosta inåt och tvätta händerna 24/7. nåja, dom märker väl sen när ungen börjar klaga på att nannyn är sömnfärdig, blek och bara hostar att kaaaaaaanske hon sku få några vilodagar FÖRE det bryter ut helt. vi får väl bara ta och hoppas att det inte gör det.

JAG VILL INT BLI SJUK!
mest för att helgen har så mycket roligt att erbjuda.
fredag, dinner med mina favorit killar och hemmafest
lördag, city me cindy och min husbands bar eller konsert efteråt
söndag, brunch, bakdag och kanske IKEA

det är minsann inte tid att bli sjuk
nej nu bestämmer jag mig för att jag inte kommer att bli sjuk!

som the legend Barney skulle säga;
"whenever I start feeling sick,
I just stop being sick and be AWESOME instead, true story
"

STEVE PERRY

Oj denna ljuvliga man, vilken röst. Varför vill ingen man med en sån röst gifta sig med mig? Med långt hår? Och tajta jeans? Med converse-skor som vill spela gitarr och sjunga tillsammans med mig i natten. Som skriver låtar till mig, om mig. "I don't need to be the King of the world, as long as I'm the hero of this little girl"

Denna dag har varit helt bra, börja dagen med en joggingrunda. Härligt när man ser solen gå upp med det ändå är bitande kallt. Sen blev det en promenad med hungd och unge. Efter det har vi bara myst och lekt. Tagit en nap. Ikväll är det tisdagsmöte, låter som na sekt.

Kan inte bestämma mig om nyår. Om vi ska vara i stan eller på nån hemmafest?
Vi får se.

Okej, byter väl namn till Sherrie då.









Emilia Bach, låter fint det!

MY FIRST PLAYBILL!!

Okej folket, i går hade jag den bästa kvällen hittills i detta land, en perfekt dag/kväll! (tog bara nästan 5 månader innan he kom men vi ska vara glad att den showed up) Picture this:

For in till stan till halv 1 först på dagen kollade vi in den ca 25 m höga julgranen vid Rockafeller, sen gick vi till Central Park och kolla in lite folk som skrinna. Riktigt mysigt, lite kallt dock :/ Efter det tog vi the subway till Chinatown, åt jätte god mat och kolla in lite fake väskor. Efter det, kl var ca 5, halv 6 kom vi på att fara till Times Sq, så dit bar det av. L ringde en vän som vi for och hälsa på vid en pub vid Broadway, en jätte underbar kille som jobbar backstage på just den broadway teatern som visar Rock of Ages. Vi prata med honom och ägaren en bra stund, om hur bra Rock of Ages är. Plötsligt försvinner L's kompis och kommer tillbaka med två gratisbiljetter till showen!! :O kan ni gissa min hyper, panik, glädje reaktion. Jätte bra platser.

Denna showen, alltså var skall jag börja? Behöver väl bara säga en sak så förstår ni, dom spelar och sjunger rockmusik ur 80 talet. Whitesnake, Journey, Foreigner, Pat Benatar, Poison, Skid Row, Mötley Crüe :O En musikal baserad på den musiken!! Förstår ni hur lycklig jag var nudå? Nåja jag lyckades ju förstås vara och göra bort mig innan showen också :D Ni känner ju mig, okej så vi får en tour backstage på teatern. När vi kommer ut på scenen så sitter en kille och över lite gitarr där. Så jag går upp till honom (vet inte vem det är ännu), och säger hej och ler lite dumt och sa att det låter bra. Killen kollar in mig som jag skulle vara en idiot, och gissa nudå vem det är? Det är självaste Joel Hoekstra :O!! Haha, så log jag lite smådumt igen och går därifrån eldröd i ansiktet. L och M håller på att piss på sig av skratt. Nåja, kanske det var bra för hans ego att någon faktiskt inte känd igen honom :P Nåja vi kollar showen, skriker sönder rösten och far tillbaka till puben igen efteråt. Jag skaka resten av kvällen, var så blown away av hela showen. Constantine Maroulis har ju huvudrollen, han om någon sku man ju nog kunna gift sig med. Vilken röst alltså :O Jag kan ju int na me kara som sjunger jag, smälter genast. Blev jätte bra bekant med ägaren på puben och dom som jobbar där. Så där hittar ni mig i framtiden :) Så trevligt folk hittar man int ofta i NYC.

Nåja, ni kan förstå att gårdagen var helt otrolig!
Jag är fortfarande i "jag kan int tro det" stadiet.
ROCK OF AGES!

ALDO

Åh, att skor kan göra ens dag.
Två par nya skor och New Moon efteråt = perfekt kväll

What team? Can't decide


FRAMTID

I kväll sade vi hejdå till en härlig person till. Hon åker hem i morgon. Det är lite separationsångest (ett eller två ord?) över hela detta aupairandet. Man blir bra vänner med folk och så vips är dom borta. Man blir liksom rädd att ty sig till någon. För man vet att om några månader skiljs man åt. Det är bara att ta vara på den tid man har tillsammans. Uppskatta varje dag, vilket alltid inte är det enklaste.

Började själv tänka på framtiden, i slutet av feb (alltså om 3 månader) skall jag ha bestämt mig om jag skall hem efter ett år eller ej. Om det folk som är här nu garanterat vore kvar, så skulle jag inte tveka en sekund. Men det ligger i bakhuvudet detta att jag inte har någon utbildning ännu.. Ligger där och "påtar". En ide vore ju att komma hem efter ett år, studera klart och åka tillbaka. Men, humm. När jag väl har min akutvårdar utbildning (haha ser det som en självklarhet bara, men man skall ju tänka positivt) så vill jag ju nog börja jobba. Så om jag skulle komma hem, studera sång på Lärkkulla ett år, och sen åka hit igen.. Och ta Arcada EFTER det. Är man för gammal att studera där som 22, 23 åring? Det är man väl inte? Hmm, många valmöjligheter. Om bara någon kunde säga vad som är bäst? Vad tror ni?

Nåja, nu skall jag bara ta det lugnt och njuta av NY. Men någon plan måste jag ju ha, som det kontrollfreak som jag är.. Jag tycker inte om att ha en oviss framtid.

Annars, vi har en mäktig fullmåne nu. Vaknade förra natten för jag trodde jag hade glömt på lampan. Men det var självaste månen som stirrade rakt in genom mitt fönster. Försökte se om nån varulv lunkade på i skogen. Men icke det. Haha, på tal om obehagliga varelser, mitt hår är grönt igen! Surprise surprise! HJÄLP mig! Vad skall jag ta mig till med denna hårförbannelse? Kan ju int raka bort de. Och int kan jag färg det. Tips?

Nu får ni vara aktiva och hjälpa mig här!! I need you.
Både med frågan om framtiden och håret.

God natt på er, hoppas ni får en underbar dag!
Carpe diem!

RSS 2.0