CINDY

I dag kommer Cindy hit!! :D
Tack och lov pa di ju säg tå..
Kommer att vara så nice att ha henne här

Har bara städat i dag så hon sku kunna andas,
annars har inget spännande hänt.

Ha en jätte fin helg

SMOOTHIE

nu har jag sökt upp recept på några riktigt bra smoothies. på tal om smoothie, Mia och Fia, ni vet vad jag menar.. chorren och our fellow landmen som skulle ha en "småtie" :D good times, good times. har en riktig proteinbomb på gång nu i morn.. har dock bort fyra viktiga ingredienser; flaxseed oil, tofu, aloevera juice ochh whey pulver. måst ta mig en riktig funderare var jag kan hitta dom, nå tofu e ju int nå svårt men de andra..

annars går allt som det ska. två framtänder på kommande så ni kan gissa vilket ljud jag har. försöker göra det bästa av situationen bara och andas lugnt. är dock jätte trött hela tiden. plus att nu när jag såg fram emot att fara ut och gå i dag så pyrar e.. har ing haft snö här på nån vecka och trodde vi sku slipp den för i år men nejnej.

i helgen kommer Cindy hit! ser jag verkligen fram emot, har int sett henne på en stund nu igen. miiiin aupäääär.

nåja, hoppas ni alla mår bra!


6 VECKOR

Igår (hmm böri få nerve tå jag har glömt hur ord stavas!! som t.ex. igår nudå, ska he stavas ihop eller "i går"??) typiskt mig att glöm sån där självklara saker. Nåja.. så alltså igår så börja min 6 veckors challenge. Igår var det 6 veckor prick till Miami. Så jag börja med en ABS diet och workout. Tog foton igår och ska jämnföra om tre veckor. Ser redan skillnad!!! Underbart. Ryggen har redan ändrats. Fantastic! Hmm så om jag är riktigt nöjd med resultatet kanske jag postar före och efter bilder så får ni se hur det gick.. haha som nå jäkla ostos tv :D Men om det verkligen funkar så är det ju att rekommendera. Är så motiverad och peppad alltså. I kväll blir det först dans som uppvärmning sen pilates, yoga och tillsist mina egna muskelpumpande övningar. Wooh kan int vänta tills jag får vara på stranden och sjunga denna;


HOLLAND

AJ mina fötter. 10 cm klackar, 10 timmar, mycket gående och dansande. AJAJAJAJAJAJAJAJ. Ena tån känner jag int alls av nåmer. Poliserna vid grand central skratta åt mig när vi kom in dit och jag tog av mig skorna.. Det var det skönaste jag gjort på länge. Bara knaka. Nåja, "eijji feijli" pa di ju säg.

Vi va till websterhall igår då. En 19 uppåt klubb. Helt ok ställe. nedra våningen var karaoke med bara rocklåtar, mellanvåningen var dance/Rnb och den övre var circus showen. Alltså klubben var nice på det viset att det fanns nåt för nästan alla. Dock eftersom folk vet att det är 19 och 20 åringa tjejer som drar huvu full så vare mest bara "gamla" gubbar där.. Smått äckligt. Tänka hamna i trubbel tå jag sa åt en att han sko dra åt helvete. Jag sa snällt "nej!" till först men tå int he funkar så.. Dock så var han so kort att jag sku ha kuna spark hövo åv an.. Det är nåt som är bra här.. alla män är så jäkla korta.. allvarligt. skrattretande riktigt. Eller bra och bra, bra för att di e lätt att klapp ner om he sku behövas :P

annars så gick allt bra.
efter att en av mina kompisar for hem och jag var smått strandad hitta jag två killar från holland som jag hängd med resten av kvällen :) jätte fina killar! haha känner sig genast tryggare men europeer än men amerikanare kan jag lugnt säga. dom far tyvärr hem på tisdag så vi hann int träffas nå fler gånger :) men dock sku skaff FB och mail finns ju alltid.

nåja allt som allt. bra kväll.

BURN BABY BURN

oj vilken workout igår alltså! gick super bra! och så stretcha jag jätte länge efteråt så kroppen känns helt ny i dag. och så måst jag ju säg att jag älskar min aussie träningskompis "we must, we must, improve our bust" :D haha hon är så över ibland. men bra träning är det.

skall nu igen börja uppdater oftare
it's a promise. varannan dag åtminstone.

helger ser ut som så, fredag ska jag och nå kompisar väl bara ta det lugnt.. lite film antar jag. sen på lördag blir det troligen websterhall! en jätte häftig nattklubb i city med 19 uppåt åldersgräns, det tackar vi för! enligt new yorkers är det en av dom bästa klubbarna i city. så vi ska hoppas vi får det fixat. måst fara i dag och koll om jag sku hitt nån ny party topp! hmmm mina skor sku måst fixas också.. de ska jag koll upp i dag.

annars lever jag på bara

DONE

Nu har jag bestämt mig. På J-dagarna kommer ni se mig stå och köpa glass på torget. Jag kommer le och vara lycklig. För då är jag hemma, hemma hos min familj, mina älskade vänner. Och för börja leva MITT liv, inte ställa mig efter någon annas. Roligt har jag haft hittills och roligt kommer jag att ha fram till dess! Men vad är det för vits att leva någonstans där det känns som "I'm surrounded by a million people but I still feel all alone".. Finns inget här för mig, INGET. I'm done. Lyssna på Michael Bublé-Home så förstår ni mig.


SVÅRA BESLUT

Okej så förra natten hade jag en konstig dröm. Berodde nog helt på det beslut som jag fick framför mig i går. Jag drömde att det var klassträff i Sursik.. Och jag sa farväl till allihopa för jag skulle flytta hit till USA. Oj vad jag grät genom hela drömmen. Och märkte att jag aldrig tackat mina fina vänner under högstadie tiden.. Ni gjorde verkligen mitt liv en underbar plats dom 3 åren, flera av er har jag bra kontakt med ännu.. Ni som jag int pratar med desto mer, tack för att ni fanns där för mig då. Underbara tider med Sandsund shacket. Alla killarna också, vi var ett underbart gäng. Så många roliga och fina minnen får jag ha med mig från den tiden. Haha, tack för allt!

Har på mig till februari nu då att välja, hem efter ett år eller inte.. Många av er tänker säkert "men klart man skall stanna om man har möjlighet och trivs, det är ju en gång i livet".. Så tänker jag också, men då igen, jag har så mycket hemma.. Min underbara familj, mina vänner, Arcada, bastu.. Ni förstår int, det här blir det tuffaste beslutet i mitt liv hittillls. Har ingen aning vad jag skall ta mig till..

Era åsikter, stöd och böner eller vad sjutton ni vill sända hit tas emot med stor tacksamhet.
I am in desperate need of help.

Nina och jag har haft det jätte bra här, helgen for till att tåll på i NYC. Dock var det så jävla kallt att man kunde int njuta av stan alls, är så less då det blev så :/ Mycket vi inte kunde se. Men som vi sa, Ninis får komma tillbaka. Nu på fredag blir det Phantom of the Opera och fin middag.. Kommer att vara fantastiskt :) Skall klä upp oss riktigt fint!

Ha det jätte bra, förlåt att uppdateringen kom sent.
Byye xoxo

RSS 2.0