FROST

Helgen var en 10 poängare! For till Vasa i fredas, hade fredasmys med film, kolla Prince of Persia. En riktigt bra film, helt sevärd :) Åt lite pizza och annat gott, sånt som hör fredagar till. Fredag är nog min favoritdag, då man liksom har all rätt att ligg i soffan hela kvällen efter en veckas jobb/skola och får somna 10 på kvällen fast, och sen vakna upp till en lördag!! Som man då förhoppningsvis har ledig :) Mmm, även om söndag är så jäkla chill och mysig också är det nog något speciellt med fredag.

På lördag då så hade vi en riktigt lugn dag, vi bara umgicks. Sen på kvällen hämta vi B&T för en helkväll med dom, vi for till Prisma och handla lite smått och gott. Det blev sist och slutligen ostbricka som stod på menyn. Riktigt gott var det! Spelade lite sällskapsspel, prata och lyssna på en hel massa musik. Sen for vi en sväng till Ollis eftersom en av oss var en big fat Ollis virgin (alltså jag). Men det sög fruktansvärt där! Haha, vi valde väl nog fel kväll men iaf, litet och wierd. Men I liked när dom stämplade en men såndär färg som inte syns förutom i dom där lamporna, that's brilliant! Det såg jag inte ens i USA, iofs så stämplade dom inte på 80% av ställerna där - det var armband som gällde. Ollis hänget höll inte i längre än en popcornskorg och en öl - sen var we out the door.

Söndag gick åt till att vara hungover, äta lite mera pizza och låtsas som att man inte märkte av det fina vädret utomhus. Spela lite Halo, halvsov, fundera hur vi kom hem in one piece osv.osv. Sen for jag hem igen - lika trist som alltid men en vecka är ingen lång tid. En jätte bra helg hade jag haft!

Nu snart (om ca 5 minuter) måste jag styra kosan mot Prisma. Jobb, jobb och åter jobb. I need the money though - really bad. Haha har så shoppingabstinens att jag bara drömde om Gina Tricot i natt. Prova på dom snyggaste jeansen jag någonsin haft på mig och dom var på 40% REA!! Meeeeen what happens? Jo, jag hade inga pengar. Haha. Mardröm kan man lugnt säga.

Snälla gör så att det blir den 15onde riktigt snabbt!

Kommentarer
Postat av: Elisabeth

Tycker int alls om Ollis ja heller, förstar int vaför all tycker he e så bra. Som en mindre version av Netti med inträde. :p

2010-09-27 @ 11:05:27
Postat av: Annamaja

Sku vara trevligare o läsa din blogg om du int sku överdriva me din svengelska hela tiden. ja vet no att du kan svenska :P

2010-09-29 @ 13:43:20
Postat av: Ägarinnan

Engelskan är en del av mig och den kommer förbli en del av mitt bloggande.

2010-09-29 @ 22:27:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0